26 de nov. 2013

Rajoy: S'ha demanat molt als espanyols però se'ls tornarà "de sobres" perquè hi ha "signes de millora"

Mariano Rajoy en el Comité Ejecutivo del PPEl president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dimarts que s'ha demanat "molt" als espanyols durant els seus dos anys de mandat però ha afirmat rotund que se'ls tornarà "de sobres" perquè ja hi ha "signes de millora" en l'economia espanyola tot i que encara siguin "insuficients".
Així s'ha pronunciat a la presentació de la conferència del president de la Generalitat, Alberto Fabra, organitzat per l'agència Europa Press, a la qual han assistit els ministres Alberto Ruiz Gallardón (Justícia), José Manuel García Margallo (Exteriors), Ana Pastor (Foment), el president del Congrés, Jesús Posada; la Comunitat de Madrid, Ignacio González; i l'alcaldessa de la Comunitat Valenciana, Rita Barbera, entre d'altres.
El cap de l'Executiu ha assenyalat que hi ha els qui sostenen que s'està travessant la crisi més gran des del punt de vista econòmic "en molts anys". "Sóc dels que creuen que aquesta afirmació és certa", ha asseverat, per afegir que  cal afrontar l'actual situació amb "valentia" i "sumant esforços entre tots".
Segons Rajoy, cadascú ha de "donar el que té de millor si mateix" en una tasca que "no és fàcil". "Li hem demanat molt als espanyols però el temps els ho tornarà de sobres. Ja hi ha signes de millora, insuficients, però n'hi ha", ha emfatitzat.
Així, ha recordat que fa només un any es parlava de la possible ruptura de l'euro, del rescat a Espanya o de l'elevada prima de risc. Tot i això, en aquest moment --ha prosseguit-- es debat sobre la data de sortida de la crisi i es parla del final de la recessió i com serà la recuperació. "Encara queda molt camí, però ja hi ha camí i aquest camí ho anem a recórrer entre tots", ha ressaltat.

EUROPAPRESS