6 de des. 2013

Extingit l'incendi forestal de Collserola després d'afectar 3,3 hectàrees

Incendio de Collserola
Els Bombers de Barcelona han donat per extingit aquest divendres al matí l'incendi forestal iniciat la tarda de dijous a Collserola, a la zona de Montbau (districte d'Horta-Guinardó), i que ha afectat 3,3 hectàrees.

El Cos va rebre un avís dijous a les 18.20 hores i va desplaçar a la zona vuit dotacions, a més de traslladar-s'hi sis dotacions de Bombers de la Generalitat, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.
Preventivament, a la nit es va ordenar el confinament de veïns de la zona i es va desallotjar un centenar de persones dels carrers Ceràmica, Saldes i Sagàs, però la mateixa nit van poder tornar a casa, després d'atendre'ls el Servei d'Urgències i Emergències Socials municipal.
Cap a mitjanit es va donar per controlat l'incendi, i tres vehicles de bombers han estat tota la nit remullant el terreny; una vegada extingit, ara el Consorci de Collserola n'investiga la causa.
L'alcalde i el primer tinent d'alcalde, Xavier Trias i Joaquim Forn, van ser dijous a la nit a Collserola per seguir els treballs d'extinció.

EUROPAPRESS