27 de des. 2013

Tancat el Palau de les Arts de València pel despreniment d'una part de la coberta

Es desprèn una part de la coberta del Palau de les Arts de València.La Generalitat valenciana ha tancat el Palau de les Arts davant el despreniment d'una "petita part" del revestiment ceràmic de la coberta, i estudiarà les mesures legals per, en el seu cas, demanar responsabilitats per l'incident a la part exterior de l'edifici, dissenyat per Santiago Calatrava.
El Palau de les Arts, integrat en el conjunt de la Ciutat de les Arts i les Ciències (CACSA), està acordonat, i s'ha decidit ampliar el perímetre de seguretat a l'entorn després del despreniment, ha informat la Generalitat. El despreniment es va produir aquest dijous a la zona acotada per l'actual tanca, i per això no hi ha hagut cap risc per al personal i els visitants.

Actes suspesos

Fins que es facin efectives les mesures necessàries, se suspèn temporalment l'accés del públic al recinte del Palau, així com les activitats programades. La Generalitat assegura que estudiarà les mesures legals per, en el seu cas, demanar responsabilitats pel despreniment a la façana del Palau de les Arts.
ELPERIODICO