2 de des. 2013

Mor l'actor Paul Walker en un accident de trànsit

Paul Walker, actor reconegut per la saga de pel·lícules 'Fast and furious', mort als 40 anys.L'actor Paul Walker, protagonista de la saga d'acció 'Fast & furious', va morir aquest diumenge als 40 anys en un accident de cotxe a Valencia (Califòrnia), segons han confirmat els seus publicistes. "Lamentem confirmar que Paul ha mort avui en un tràgic accident de cotxe durant un acte benèfic per a la seva organització Reach Out Worldwide", han indicat des de la pàgina oficial de l'intèrpret a la xarxa social Facebook. "Era el passatger del cotxe d'un amic, en què tots dos han perdut la vida", van afegir.
Segons el departament de Policia del comtat de Los Angeles, l'accident va tenir lloc al voltant de les 15.30 hora local. Les autoritats han localitzat un cotxe en flames i han trobat dues víctimes al seu interior. De moment, les causes de l'accident es desconeixen.

LA FORTUNA DE LA SAGA


La cèlebre saga automobilística, la més exitosa de l'estudi Universal Pictures, ha recaptat gairebé 2.400 milions de dòlars a les taquilles de tot el món. Entre els pròxims projectes de l'actor figuraven 'Brick Mansions', 'Vehicle 19' i 'Hours', un drama protagonitzat amb Genesis Rodriguez que s'estrena el 13 de desembre.
Walker rodava actualment la setena part de 'Fast & furious', la franquícia que li va donar la fama a tot el món gràcies al seu paper de Brian O'Conner, un expolicia implicat en carreres clandestines de cotxes. Està previst que la pel·lícula arribi a les sales de cine el juliol del 2014.

ELPERIODICO