2 de des. 2013

Quatre morts al descarrilar un tren a Nova York

Un dels vagons, a la riba del riu Hudson.
Quatre morts i més de 60 ferits, 11 d'ells greus, és el balanç provisional del descarrilament d'un tren de passatgers diumenge al Bronx, a Nova York, a prop del riu Hudson, han informat les autoritats.
En les primeres imatges de l'accident, que va tenir lloc a les 7.20 del matí, almenys cinc vagons apareixen bolcats al costat del riu Hudson, a prop de l'estació de Spuyten Duyvil.

11 FERITS GREUS

Les autoritats han detallat que al tren hi viatjaven entre 60 i 70 persones, i que hi ha 11 ferits greus, 6 de consideració i 46 persones amb lesions lleus.

RECERCA EN UN RIU

Les primeres imatges de televisió van mostrar nombrosos treballadors dels serveis d'emergència de la Policia i Bombers intentant treure passatgers atrapats a dins dels vagons.
Bussejadors i embarcacions dels serveis d'emergència han rastrejat la zona per si alguns passatgers van caure al riu.
El governador de l'Estat de Nova York, Andrew Cuomo, va visitar la zona de l'accident per conèixer de primera mà la situació. 

LOCOMOTORA A LA PART POSTERIOR

L'accident va tenir lloc en un revolt molt pronunciat, i el tren anava propulsat per una locomotora a la part del darrere, no a la del davant com és habitual, segons ha informat el canal de televisió local NY1.
ELPERIODICO