18 de maig 2016

Al juny, es podrà menjar despullat a Londres, en el nou restaurant Bunyadi

El primer restaurant nudista de la capital britànica, ja ha rebut més de 27.000 reserves

El cost del menú, elaborat amb productes naturals, s'ha fixat sobre els 75€ per comensal

A Nova York ja es podia menjar nu l’any 2005. Ara la proposta arriba a Londres, amb tal força que per a les possibles 3000 reserves efectives dels tres mesos d'estiu, ja hi ha, dos mesos abans d'obrir-se, gairebé 30.000 peticions.
Podran optar els clients per asseure's a la taula amb o sense roba. El nou restaurant Bunyadi, situat al centre de Londres, oferirà als clients la possibilitat de “experimentar l'alliberament” d'asseure's a la taula completament nu.
Obrirà les seves portes al juny per un període de tres mesos aprofitant la temporada estival. La capacitat del menjador és per a poc més de quaranta comensals, la qual cosa dóna un total de 3000 menús per als tres mesos, però la llista d'espera supera ja les 27.000 peticions de reserva.
El terme hindú Buyundi significa “bàsic”, “natural”, “fonamental”. I precisament això és el que els promotors de la idea pretén oferir als seus potencials clients: alliberar-los de “els paranys d'un món industrialitzat”.
Els que mengin en el restaurant tindran l'opció de conservar la roba o passar a una secció especial nudista. A la seva arribada seran conduïts a un vestuari, on podran canviar-se i deixar les seves peces en un caseller sota clau.
Després rebran una bata, que es podran llevar una vegada en la taula, que estarà separada, com la resta de les de la sala, per paravents de bambú. La il·luminació amb veles i els mobles rústics de fusta, serviran per crear un ambient íntim i discret. En el Buyandi estan descartats els mòbils i per descomptat les càmeres de fotos.

Carta amb productes naturals
Seran la base de la cuina del nou restaurant, que comptarà amb especialitats com la carn a la graella i opcions vegetarianes. Tot serà cuinat en foc de llenya i en utensilis de fang fets a mà.
El fundador de la companyia Lollipop, que està darrere del nou invent, assegura que estan convençuts que la gent vol tenir la possibilitat de gaudir l'experiència d'una nit sense impureses, sense productes químics, colors artificials, electricitat, gas o telèfon”,
El cost estarà entorn dels 75 euros per persona. La mateixa companyia posseeix un popular bar de còctels a Londres, el ABQ, inspirat en la sèrie de televisió 'Breaking Bad', però reconeixen que el restaurant nudista “és el nostre projecte més arriscat”.